En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu midein asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yan yana muamele adımları ekseriya şunları içerir:

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Yapıların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan sevap şekilde monte edilmeli ve çarkıt şekillerde olmamalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Buraya denli anlatmaya çkızılıştığımız yangın merdivenlerinin henüz teknik bilgilerinı binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Gestaltların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına ruhsat verilmektedir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 önı geçmeyen konutlar, birlik evler, ikiz evler ve saf evler kabilinden konutlarda, sessiz kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın normal merdivenlerle sağlanabilmekte ve yangın kapısı farklı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page