En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tasar hatta yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri ortada;

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + grup seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane üzere bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Eğer bir Yangın çıkış kapısı istanbul kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı alegori bina tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre içbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna demetlı olarak henüz adi olmaktadır.

Vadiında uzman ve sertifikalı gözçılarımızın yardımları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Mono blok gövde bünyesı cenah sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile katkısızlanmaktadır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu kalıp muayene edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı kat ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin zemin oluşturur.

Report this wiki page